Conferință în București: EMINESCU – AGENT SECRET, TRAFICANT DE CĂRȚI INTERZISE – 25 octombrie, la sala Dalles. Detalii aici:

Categories DezvăluiriPosted on

Invitație la o conferință de excepție în care vor fi prezentate publicului larg o serie importantă de informații inedite despre viața marelui poet: EMINESCU – AGENT SECRET, TRAFICANT DE CĂRȚI INTERZISE.

Cu această ocazie, jurnalistul, realizatorul tv și expertul în artă Miron Manega vă va conduce într-o lume pitorească și neobișnuită în care el, marele Eminescu, va apărea în ipostaze nebănuite de cei mai mulți. Toate aceste aspecte neobișnuite din viața lui, pe care le veți afla pe 25 octombrie, sunt susținute de documente și mărturii din secolul al XIX – lea. O conferință la care merită să veniți!

Evenimentul va avea loc miercuri, 25 octombrie, de la ora 19:00, la sala Dalles din București (Bv Nicolae Bălcescu nr. 18 – lângă Intercontinental). Intrarea 20 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Anticariatul care se găsește la intrarea în Sala Dalles, în fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Notă pentru cărcotași: Conferința nu este împotriva lui, ci PENTRU Eminescu. Am făcut această notă pentru că, imediat după postarea pe facebook, au apărut o serie de comentatori fără treabă, cu un IQ îndoielnic, care s-au dat de ceasul morții acuzând această conferință ca una anti-Eminescu! Dar așa sunt unii românași de periferie: habar n-au despre ce este vorba, dar trag concluzii fulgerătoare și te condamnă pentru greșelile din imaginația lor!

Daniel Roxin

P.S. Mai jos, vă invit să urmăriți cea mai nouă emisiune pe care am făcut-o cu jurnalistul Miron Manega: RĂZBOIUL DIN JURUL CENTENARULUI UNIRII

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns