A fost implicată MASONERIA în asasinarea lui Eminescu?

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Tot mai multe probe scot în evidență uriașa conspirație care a dus la eliminarea lui Mihai Eminescu din viața publică și apoi la asasinarea lui. Astfel, Eminescu, cel mai important jurnalist al vremii sale, a devenit indezirabil pentru agenții Imperiului Austro-Ungar, aceștia cerând de la Viena, prin Petre Carp, ca Eminescu să fie liniștit. Și pentru că vocea care cerea dreptate pentru românii din Transilvania nu a putut fi oprită cu amenințări, s-a trecut la un plan mârșav, o înscenare care viza discreditarea marelui nostru poet și jurnalist și eliminarea sa din viața publică.

În emisiunile pe care le-am realizat la Nașul Tv am prezentat în fotocopii cele două dosare de interdicție a lui Eminescu – primul din anul 1883, al doilea din anul morții, 1889 – cât și o serie de alte probe și mărturii care pun în evidență conspirația căreia i-a căzut victimă.

Printre multe alte infomații inedite, în emisiunea pe care vă invit să o vedeți mai jos, jurnalistul Miron Manega face câteva dezvăluiri senzaționale. Iată despre ce este vorba… Extras din emisiune:

Miron Manega: Sunt câteva lucruri care au fost făcute ilegal (după arestarea lui Eminescu – n.m.) – Eminescu a fost dus ilegal în Austria, fără pașaport, fără nimic și cu mâinile legate. Ca un obiect! Și s-a făcut acest lucru fără nicio decizie a vreunei instanțe. Nicio instanță nu a reușit să dea o sentință, nici în anul 1883 (anul primei arestări), nici în anul 1889 (a doua eliminare din viața publică). Deci nici o instituție a statului nu și-a asumat o interdicție a lui Eminescu. A făcut-o însă Maiorescu, de la Junimea.

Daniel Roxin: Ce l-a făcut pe Maiorescu să acționeze în acest mod?

Miron Manega: Cred că aici a fost vorba de o execuție MASONICĂ sau de altă natură.

Daniel Roxin: Titu Maiorescu era mason?

Miron Manega: Da, toată Junimea era, cu excepția lui Eminescu. Iar Eminescu nu a scris cuvinte frumoase despre masoni. Nici nu i-a atacat foarte tare, dar s-a delimitat clar de Masonerie, public. Nu vreau să judec, totuși, Masoneria pentru că cei care au făcut România modernă erau masoni, dar patrioți! Pentru că respectau catehismul identitar al lui Kogălniceanu, pe care l-a formulat la 26 de ani: “Cercetați-vă trecutul dacă vreți să vă înțelegeți prezentul și să știți în ce direcție veți merge”. Deci, masoni – nemasoni, cei din Frăția își iubeau țara.

Daniel Roxin: Și atunci, cum să înțelegem acțiunea masonului Titu Maiorescu? Căror ordine a răspuns de a fost atât de hotărât, ani de zile, să îl elimine pe Eminescu din viața publică și chiar fizic, pentru că deranja interesele Imperiului Austro Ungar?

Miron Manega: Foarte probabil că loja masonică din care făcea parte avea o înțelegere fermă cu Imperiul Austro-Ungar.

*****

Mai jos vă invit să vizionați emisiunea în care l-am avut invitat pe Miron Manega, emisiune unde se fac multe alte dezvăluiri despre acest subiect. Atașez și alte două emisiuni mai vechi în care dezbatem aceeași conspirație anti-Eminescu, pentru a vă oferi un tablou cât mai complet asupra acelor evenimente.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/video

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns