Fii cofinanțator al filmului artistic ZALMOXIS! Află cum și care sunt beneficiile pe care le poți avea! Detalii aici:

Categories ArticolePosted on

Toți cei care doresc să fie cofinanțatori ai filmului artistic ZALMOXIS, fie printr-o societate comercială, fie ca simple persoane fizice, pot face acest lucru printr-un contract de asociere în participațiune cu SC GETO DACIA ART SRL, producătorul principal al filmului.

În baza unui astfel de contract, cofinanțatorul va avea beneficii materiale timp de 10 ani după lansarea filmului, proporțional cu suma investită, raportată la bugetul total al filmului. Desigur, cofinanțatorii vor avea și beneficii de imagine din această asociere.

Pentru a putea fi cofinanțator, trebuie să puteți veni cu un pachet investițional de minim 5.000 de euro. Bugetul total este evaluat la 1.200.000 de euro. Subliniem faptul că participarea se poate face și în servicii (de transport și cazare, spre exemplu), sau bunuri (tehnică audio-video, mașini de teren ș.a.).

Filmul artistic Zalmoxis, susținut de mari actori precum Florin Zamfirescu, Dorel Vișan, Mihai Gruia Sandu și alții, va fi lansat în anul 2019 în România, dar și în alte țări, și avem motive serioase să credem că poate să fie un succes internațional.

Cei care sunteți interesați de participarea la acest proiect cu bani, servicii sau bunuri, sunteți invitați să vă exprimați intenția la telefon 0721 096 069 sau pe adresa de e-mail [email protected], pentru a vă oferi toate detaliile necesare.

Sperăm să fiți cât mai mulți și, de ce nu, să reușim să facem acest film cu un buget chiar mai mare decât cel pe care l-am anunțat.

Pentru mai multe informații despre proiectul filmului ZALMOXIS, accesați site-ul oficial: http://zalmoxis.info/category/evenimente-la-zi/

P.S. Cei care nu își permit să fie cofinanțatori dar vor, totuși, să sprijine acest proiect, pot să facă acest lucru printr-o donație sau o sponsorizare. Detalii aici: http://zalmoxis.info/sustine-filmul/

Daniel Roxin

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns