GLOBALIZARE NEOMARXISTĂ versus IDENTITATE NAȚIONALĂ. Cine va câștiga în final?

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Aceasta este bătălia momentului: cea care se duce între globalizarea neomarxistă și identitatea națională a popoarelor lumii. Pe de o parte avem un grup de mic dar cu interese uriașe, un grup format din marii bogătași implicați în finanța mondială (oamenii aflați în spatele corporațiilor), adepți ai neomarxismului cultural, iar de cealaltă parte popoarele lumii cu identitatea și tradițiile lor specifice.

Frământați de visul unui imperiu planetar, globaliștii neomarxiști de astăzi, strănepoți ai conspiraționiștilor de ieri, se luptă să îndoctrineze noile generații în spiritul unui multiculturalism nivelator, al unei libertăți care se transformă în libertinaj, pentru a-și forma armata de ocupație din chiar copiii noștri. Fenomenul este oarecum asemănător ca finalitate cu practica Imperiului Otoman care lua cu forța copiii națiunilor ocupate pentru a-i transforma în soldați fanatizați, instruiți să-și ucidă chiar proprii părinți, ulterior.

În această lume în conflict, Uniunea Europeană este un cap de pod al acestei globalizări nivelatoare. De 27 de ani, Occidentul s-a străduit să jefuiască România de resurse, să o transforme într-o piață de desfacere, iar astăzi birocrații din UE, slujitori ai globalismului neomarxist, vor să ne anuleze și identitar. Nu doar pe noi, ci pe toate țările membre.

Dar vor reuși asta?

Despre globalizare și identitate națională, despre interesele României în UE și agresiunile Occidentului față de țara noastră, despre imigrația musulmană, despre ce fac și ce nu fac poiliticienii români care ne reprezintă țara în Parlamentul European vom vorbi astăzi, în cadrul emisiunii ADEVĂRURI TULBURĂTOARE, cu eurodeputatul Laurențiu Rebega, un acid critic al globalizării neomarxiste și al politicilor UE.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns