“Testamentul Zeilor Dunăreni”: Filmul prin care Nemții pun umărul la rescrierea istoriei europene

Categories Arheologie, Dezvăluiri, documentare și cărțiPosted on

Nu o să mai treacă mult până când Civilizația Sumeriană va fi înlocuită de Civilizația Dunăreană în rolul de primă mare cultură a lumii – cea în care s-a născut scrierea.

Chiar dacă astăzi se duce o luptă crâncenă între susținătorii dogmei oficiale și cercetătorii care spun că istoria Europei ar trebui rescrisă, în sensul restabilirii adevărului, ea va fi câștigată în cele din urmă de noua viziune asupra istoriei străvechi – cea care spune că spațiul carpato-danubioano-pontic este Vatra Vechii Europe.

În filmul pe care îl puteți urmări mai jos, pentru a cărui traducere în limba română le mulțumim lui Grigore Oprița și Wolfgang Schweizer, iar pentru sincronizare lui Nick V.Mitoc, un film realizat de Wolfgang Niedermair, veți putea descoperi lucruri uimitoare despre Cultura Dunăreană din Vechea Europă.

Atât la nordul Dunării cât și la sudul marelui fluviu, s-a dezvoltat o cultură sedentară extraordinară, care nu cunoștea războaiele, cu o vechime de 7.000-8.000 de ani. Parte din aceasta, Tăblițele de la Tărtăria și restul sutelor de semne apaținând culturii Turdaș – Vinca, îi fac pe tot mai mulți să considere că înainte cu 2.000 de ani ca sumerienii să existe, aici se puneau bazele primei scrieri din lume.

Despre celelalte lucruri impresionante născute de oamenii acelor vremuri, veți afla mai multe vizionând acest film.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns