Noul interviu cu Miceal Ledwith (din 2014), fostul consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, dezvoltă afirmația șocantă că nu limba română este o limbă latină, ci limba latină provine din precursoarea limbii române!!! VIDEO

Categories DezvăluiriPosted on

Noul interviu luat de Cristian Mureșanu (realizator pe TVR Cluj al emisiunii Știință și cunoaștere) fostului consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, Miceal Ledwith, este absolut răvășitor și șocant.

Potrivit declarațiilor lui Miceal Ledwith, făcute într-un interval de 15 minute care sunt dedicate special istoriei și limbii românilor, majoritatea limbilor europene au rădăcina pe teritoriul României și a nordului Bulgariei. De asemenea, culturile europene își au rădăcinile în aceleași locuri… Aceste lucruri sunt susținute și de trimiteri la cercetările unor savanți englezi care ar demonstra faptul că zona României este ceea ce s-ar putea numi Vatra Vechii Europe!!!

Referindu-se la istoria dacilor , Miceal Ledwith vorbește despre personalitățile a doi regi daci, deveniți eroi ai lumii antice, și subliniază că dacii aveau o cultură avansată, furată, distrusă sau falsificată de Imperiul Roman. (Istoria este scrisă de învingători, nu-i așa?)

Mesajul încurajator din finalul interviului este acela că el crede că toate aceste lucruri vor fi cunoscute în curând de întreaga lume și vor fi acceptate ca adevăruri.

Mai mult decât atât, îi roagă pe toți românii “să meargă mai departe și să își ia avânt” în acest proces de redescoperire a adevăratei istorii!

Interviul poate fi vizionat mai jos. Partea dedicată limbii și istoriei românilor începe la minutul 44:30.

TRIMITE MAI DEPARTE!!!

Daniel Roxin

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns