Daniel Roxin a lansat cartea “SPIRITUL DACIC RENASTE”

Categories ArticolePosted on

Ma bucur foarte mult sa va spun ca noua mea carte, “Spiritul dacic renaste”, aparuta la editura Vidia (www.vidia.ro), a intrat deja in unele librarii si, in cel mai scurt timp, va ajunge in toata tara.

Aceasta carte este o expresie a dorintei mele de a aduce mai multa lumina asupra fascinantei lumi a traco-geto-dacilor, de a contribui cu ceva la recuperarea adevarului istoric si a demnitatii nationale.

Intr-o suta de pagini integral color, cu multe fotografii deosebite si un design atragator, am cautat sa aduc cele mai puternice argumente care dovedesc ca suntem urmasii unui neam demn si inteligent, ca geto-dacii nu au pierit si ca exista un fir rosu al continuitatii, cu un capat in antichitate si cu celalalt in sufletele multora dintre cei care locuiesc astazi pe aceste meleaguri. De asemenea, am venit cu unele informatii absolut inedite si am propus unele solutii care pot sa duca la o trezire a constiintei acestui popor.

In opinia mea, cartea este un instrument convingator care poate sa le schimbe multora viziunea asupra istoriei noastre. De aceea, sper ca toti cei care o vor aprecia sa o dea mai departe celor apropiati. Sa va fie de folos!

Cartea poate fi comandata si pe internet, pe pagina editurii (www.vidia.ro). Pentru cumparari directe, va recomand, in Bucuresti, librariile  Eminescu si Carturesti.

Daniel Roxin

 

Inscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

 

Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns